POSJETITE NAS NA MESAP-U 2008 U NEDELIŠĆU

POSJETITE NAS NA MESAP-U 2008 U NEDELIŠĆU

Na jubilarnom desetom sajmu poduzetništva MESAP 2008 koji će se održati u Nedelišću od 13. do 15. lipnja REDEA će predstaviti niz projekata koje provodi.
Pozivamo Vas da nas posjetite na našem štandu na MESAP-u u novoj gimnastičkoj dvorani tvrtke ATON i osobno se upoznate s nama i projektima koje provodimo.
 
 
 
Središnje mjesto ove je godine namijenjeno projektu IMPER i poduzetnicima koji u njemu sudjeluju. Ovim projektom se želi omogućiti povezivanje međimurskih i pomurskih poduzetnika te omogućiti im pristup marketinškim znanjima kroz konzultantske marketinške usluge. Konkretna prezentacija poduzetnika realizirati će se ovim zajedničkim nastupom na MESAP-u gdje će biti predstavljena i brošura sa promotivnim letcima svih poduzetnika uključenih u projekt. Na štandu će svoje proizvode i usluge predstaviti 15 poduzetnika iz Međimurja i 5 iz Pomurja. Mnogima od njih će ovo biti prvi sajamski nastup. (www.imper-redea.com)
 
 

Na štandu će svoje proizvode i usluge predstaviti slijedeći poduzetnici koji sudjeluju u projektu IMPER:

Poduzetnici iz Međimurja:

1. V-ELIN d.o.o. Čakovec   www.v-elin.hr
2. LEPOGLAVEC d.o.o. Goričan   www.lepoglavec.hr
3. TURISTIČKA AGENCIJA MURA Čakovec
4. LEŠKO d.o.o. Vratišinec    www.lesko.hr
5. DIGITAL MEDIA d.o.o. Šenkovec   www.digitalmedia.hr
6. PANEX-MIX d.o.o. Čakovec
7. LIMING PLUS d.o.o. Nedelišće   www.liming.hr
8. MURAPLAST d.o.o. Kotoriba    www.muraplast.hr
9. SMARTEK d.o.o. Žiškovec  
10. MGP d.o.o. Čakovec   www.mgp.hr
11. SENKO d.o.o. Štefanec    www.senko.hr
12. HEPLAST-PIPE d.o.o. Prelog    www.heplast-pipe.hr
13. MIJOR d.o.o. / ČK TV Čakovec   www.cktv.hr
14. STROJARSTVO BRANILOVIĆ Čakovec www.strojarstvo-branilovic.hr
15. MEÐIMURSKI IT CLUSTER – MIT CLUSTER Čakovec   mit-cluster.hr


Poduzetnici iz Pomurja:

1. IZO-GRADNJE d.o.o. Ljutomer   www.izogradnje.si
2. ININ d.o.o. Murska Sobota    www.inin.si
3. TV IDEA / KANAL 10 Murska Sobota    www.tvidea.si
4. MREŽNI POMURSKI PODJETNIŠKI INKUBATOR d.o.o. Murska Sobota www.mp-pi.si
5. TURISTIČNA AGENCIJA ODDAHNITE.SI Lendava www.oddahnite.si

…na početak

 
 
 
 
 
 
 
 
Od ostalih projekata koje REDEA trenutno provodi predstavljeni su INVESTIMULATION, GREENENERGY i NIMSEC.
 
InveStimulation je projekt usmjeren na zajedničku promociju ulagačkih mogućnosti u pograničnom području, Međimurskoj županiji i Županiji Zala kojem je osnovni cilj uobličiti i standardizirati ponudu za investitore kako bi bili u prilici odabrati njima najpogodniju lokaciju za ulaganje u ovoj regiji. U sklopu projekta priprema se promocijski paket ulagačkih potencijala Međimurja te je osmišljen slogan za promociju naše županije kao ulagačke destinacije: ”Međimurje… jer uspjeh nije slučajnost”. Središnji događaj projekta je Konferencija o mogućnostima ulaganja u Međimursku županiju koja će se održati u Toplicama Sveti Martin 18. i 19. lipnja. (investimulation.redea.hr)
 

 
 
 
 
 
 
Projekt Green EnergyTemelj međuregionalnog održivog razvoja provodi REDEA u suradnji sa slovenskim i mađarskim partnerima, a cilj projekta je analizirati potencijale energije vjetra, biomase i geotermalne energije u Međimurju, kako bi se stvorila baza za njihovo korištenje. Projekt će ojačati svijest o potrebi održivog korištenja energetskih resursa te doprinijeti očuvanju okoliša  (www.greenenergy.redea.hr)
 

 
 
 
Projekt NIMSEC (u slobodnom prijevodu ”Novi integrirani model energetski održivih zajednica”) međunarodni je projekt financiran iz programa Intelligent Energy Europe (IEE) osnovni cilj kojeg je poboljšanje energetske učinkovitosti na lokalnoj razini i povećanje ukupnog udjela energije iz obnovljivih izvora. Projekt, uz REDEA-u, provodi konzorcij od 10 članova iz Slovenije, Španjolske i Bugarske.
 

 
 
 
 
 
REDEA je za Međimursku županiju pripremila projekt Međimurske energetske agencije koja je osnovana u svibnju i trenutno je u fazi izgradnje kapaciteta. U skoro vrijeme agencija će na sebe preuzeti poslove pripreme i provedbe energetskih projekata kao što su energetsko planiranje, energetski pregledi, informiranje javnosti o energetskoj učinkovitosti, obnovljivim izvorima energije, zakonodavnim okvirima i svim ostalim pitanjima vezanim uz ovo ključno područje razvoja jedne regije. Kao partneri u agenciji sudjeluju tehnički fakulteti, državni fondovi, ministarstva, udruge i ostali dionici iz područja energetike.
 
 

 
 
 
 
 
 
Više o sajmu MESAP možete saznati na web adresi www.mesap.hr