PAMETNA PROIZVODNJA: RIS3 INSTRUMENTI I DIGITALNI INOVACIJSKI HUBOVI

PAMETNA PROIZVODNJA: RIS3 INSTRUMENTI I DIGITALNI INOVACIJSKI HUBOVI

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) poziva Vas na radionicu PAMETNA PROIZVODNJA: RIS3 instrumenti i Digitalni inovacijski hubovi u sklopu projekta Smart Factory Hub.

 Radionica će se održati u

srijedu, 27. ožujka 2019. godine,

Hotelu Antunović (Zagrebačka avenija 100A, Zagreb)

s početkom u 9.00 sati.

Prijavite svoje sudjelovanje na vrijeme, a najkasnije do 20. ožujka 2019. putem poveznice https://bit.ly/2tLXXF4Sudjelovanje na radionici je besplatno, ali broj mjesta je ograničen.

Program možete preuzeti ovdje.

 

U sklopu radionice će stručnjaci iz Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ekonomskog instituta Zagreb, Hrvatske gospodarske komore i Europske komisije te ostali renomirani gosti predavači izložiti važnost Strategije pametne specijalizacije (S3) kroz identificiranje instrumenata i poziva bitnih za MSP-e u proizvođačkom sektoru, s posebnim osvrtom na pametne tvornice, pametnu proizvodnju i transfer tehnologije. U sklopu radionice, poseban naglasak bit će stavljen na temu Digitalnih inovacijskih hubova koji bi trebali potaknuti proces digitalne transformacije gospodarstva u okviru tematskih prioritetnih područja, prepoznatih u Strategiji pametne specijalizacije.

HAMAG-BICRO jedan je od 10 međunarodnih partnera uključenih u projekt Smart Factory Hub kojim se želi unaprijediti istraživanje i razvoj te uvjeti poslovnih politika međunarodne suradnje u prerađivačkoj industriji. Provođenje projekta započelo je početkom 2017. godine, a završava u lipnju 2019. godine.

Za dodatne informacije, kontaktirajte nas putem maila smartfactoryhub@hamagbicro.hr

Više informacija o projektu Smart Factory Hub možete pronaći ovdje.