OPREMANJE LABORATORIJA ZA PROTOTIPIRANJE U METALSKOJ JEZGRI

OPREMANJE LABORATORIJA ZA PROTOTIPIRANJE U METALSKOJ JEZGRI

U petak 7. veljače 2020. godine, potpisan je ugovor za opremu laboratorija za prototipiranje Razvojno-edukacijskog centra za metalsku industriju, Metalska jezgra Čakovec. Nakon provedenog postupka javne nabave za opremanje laboratorija za prototipiranje odabrano je poduzeće Topomatika d.o.o. iz Zagreba, čiji je direktor, Tomislav Hercigonja, potpisao ugovor sa županom Međimurske županije Matijom Posavcem.

Projekt Metalska jezgra je sufinanciran iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, Javnog poziva Ulaganje u organizacijsku reformu i infrastrukturu u sektoru istraživanja, razvoja i inovacija u iznosu od 31.290.223,12 kuna. Intenzitet potpore je 100% prihvatljivih troškova, a projekt se provodi od 1. srpnja 2018.

Ovom su događaju prisustvovali i župan Međimurske županije Matija Posavec, ravnatelj Razvojno-edukacijskog centra za metalsku industriju – Metalska jezgra Čakovec dr. sc. Mario Šercer, voditeljica projekta Metalska jezgra Čakovec Maša Tomašić, pročelnik UO za gospodarske djelatnosti Darko Radanović, ravnateljica Javne ustanove za razvoj Međimurske županije REDEA Sandra Polanec Marinović te ostali članovi projektnog tima.