ONLINE RADIONICA ZA PODUZETNIKE: PROMIŠLJAJMO ZAJEDNO…

ONLINE RADIONICA ZA PODUZETNIKE: PROMIŠLJAJMO ZAJEDNO…

 

CEPOR – Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva i konzultantska kuća Adizes Southeast Europe (ASEE)

u suradnji s

Javnom ustanovom za razvoj Međimurske županije REDEA i
Akademijom za poduzetništvo Europskog fonda za jugoistočnu Europu

organiziraju besplatnu online radionicu za poduzetnike na temu:

 „PROMIŠLJAJMO ZAJEDNO …“

u ponedjeljak, 6. 7. 2020. od 14 do 16 sati.

Radionica je namijenjena poduzetnicima suočenim s izazovima donošenja važnih poslovnih odluka u vremenima velike neizvjesnosti.

Radionica će omogućiti razmjenu iskustava o problemima i prilikama u poslovanju nastalih kao posljedica krize. Cilj radionice je dobiti ideje za prilagodbu svog poslovanja novim okolnostima i omogućiti održivost poslovanja.

Okosnicu radionice čine sljedeće teme:

  • Ključne promjene u poslovanju
  • Prilike i izazovi kao posljedica promjena u poslovanju
  • Kako zadovoljiti potrebe klijenata i zaposlenika i ostati konkurentan?

Ovo neće biti klasični webinar na kojemu samo sjedite i slušate predavanje, a neće biti ni klasični panel na kojem nekoliko poduzetnika dijeli svoja iskustva.
Boris Vukić iz Adizes SEE održat će kratko uvodno izlaganje, a nakon toga, u organiziranoj diskusiji, u manjim grupama, svoja iskustva i razmišljanja imat ćete priliku razmjenjivati upravo vi, poduzetnici.

Online radionica će se održati putem aplikacije Zoom. Za početak, potrebno je napraviti prijavu za sudjelovanje, a nakon prijave poslat ćemo Vam vrlo jednostavne upute i link putem kojeg ćete moći pristupiti online radionici. Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete do petka 3. 7. 2020. do 16 sati putem poveznice: PRIJAVA.

Veselimo se Vašem sudjelovanju!

„Mudar menadžer je svjestan da  u vrijeme intenzivnih i kompleksnih promjena ne može sam donositi najkvalitetnije odluke“. Margaret Wheately