OKRUGLI STOL ”ENERGETSKA OBNOVA VIŠESTAMBENIH ZGRADA I OBITELJSKIH KUĆA“ 27. SVIBNJA

OKRUGLI STOL ”ENERGETSKA OBNOVA VIŠESTAMBENIH ZGRADA I OBITELJSKIH KUĆA“ 27. SVIBNJA

FarbanjePitanja i problemi iz prakse biti će u središtu rasprave na okruglom stolu”Energetska obnova višestambenih zgrada i obiteljskih kuća – pitanja i problemi iz prakse” koji će se u organizaciji Hrvatske obrtničke komore održati u srijedu, 27. svibnja u Velikoj dvorani HOK-a, Ilica 49, Zagreb,  s početkom u 10 sati.

Okrugli stol organiziran je u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i tvrtkom Alfa inženjering.

Kao sudionici na okruglom stolu, uz obrtnike i tvrtke koje se bave izvođenjem građevinskih radova te ostale zainteresirane, bit će prisutni predstavnici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Hrvatske gospodarske komore te predstavnici tvrtki s dugogodišnjim iskustvom u certificiranju, projektiranju, izvedbi i nadzoru u graditeljstvu.

Na okruglom stolu očekuju se također predstavnici Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, predstavnici upravitelja zgrada i Hrvatske udruge stanara i suvlasnika zgrada, i drugi koji se bave provedbom programa energetske učinkovitosti.

Cilj održavanja ovog okruglog stola je doprinijeti što boljem i efikasnijem korištenju sredstava u programima obnove višestambenih zgrada i obiteljskih kuća. Namjera okruglog stola je prepoznati otvorena pitanja koja su od najvećeg interesa za izvođače i korisnike sredstava, predložiti načine rješavanja i potaknuti mjerodavne na aktivnosti u tom smjeru.

Program okruglog stola možete pročitati ovdje.

Prijavu za sudjelovanje na ovom okruglom stolu možete poslati na e-mail cehovi@hok.hr najkasnije do 25. svibnja 2015.

Ostale informacije o ovom okruglom stolu mogu se dobiti na telefon 01-48-06-626.