ODRŽANA RADIONICA ZA PRIPREMU IZVJEŠĆA O PROVEDBI RAZVOJNE STRATEGIJE MEĐIMURSKE ŽUPANIJE ZA 2012. GODINU

ODRŽANA RADIONICA ZA PRIPREMU IZVJEŠĆA O PROVEDBI RAZVOJNE STRATEGIJE MEĐIMURSKE ŽUPANIJE ZA 2012. GODINU

 

Regionalna razvojna agencija Međimurje održala je 7. 5. 2013. radionicu za sve uključene u proces izvještavanja o provedbi Regionalne razvojne strategije Međimurske županije 2011. – 2013. za 2012. godinu. Naime, kao i prošle godine, Međimurska županija odnosno REDEA kao regionalni koordinator ima obavezu predaje izvješća o provedbi strategije za 2012. godinu Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU. Cilj ovog izvještavanja je sumarno prikazivanje provedenih razvojnih mjera te postignutih konkretnih rezultata čime se sagledava stupanj ostvarivanja postavljenih strateških ciljeva i prioriteta razvoja.

 

Svrha radionice bilo je rješavanje otvorenih pitanja i nejasnoća oko procesa izvještavanja kao i usuglašavanje zajedničke metodologije kako bi svi nositelji mjera mogli pripremiti svoja izvješća i dostaviti nam na objedinjavanje do 20. svibnja 2013. Zahvaljujemo svim sudionicima iz obrazovnog, javnog i privatnog sektora koji su sudjelovali na radionici, podijelili svoja prošlogodišnja iskustva, te pridonijeli konstruktivnoj raspravi. Bez njihovog doprinosa izrada ovako kompleksnog izvještaja ne bi bila moguća.

 

Zaključke ove radionice, odnosno odgovore na najčešća pitanja dostavit će se svim uključenima u ovaj proces do 13. 5. 2013.

 

Zaključci ovog izvještaja bit će vrlo korisni u procesu izrade razvojne strategije za novo programsko razdoblje 2014.-2020., s čim ćemo započeti krajem lipnja ove godine, a planiramo završiti do kraja studenog.

 

Za sva pitanja u vezi izvještavanja i izrade nove razvojne strategije možete se obratiti sljedećim osobama:

Jurica Lovrek              395 – 571                   jurica.lovrek@redea.hr

Ana Kralj                     395 – 535                   ana.kralj@redea.hr


 

ZRS_logo_front