ODRŽANA RADIONICA O UPRAVLJANJU RADNOM USPJEŠNOŠĆU I ORGANIZACIJSKOJ KLIMI

ODRŽANA RADIONICA O UPRAVLJANJU RADNOM USPJEŠNOŠĆU I ORGANIZACIJSKOJ KLIMI


11. i 12. ožujka 2013. održana je još jedna radionica za poduzetnike na temu Organizacijska klima i timski rad te Upravljanje radnom uspješnošću.  I ova radionica organizirana je u okviru programa Obrazovanje za poduzetništvo kojeg sufinancira Ministarstvo poduzetništva i obrta.


Dvodnevnu radionicu vodila je gđa Svjetlana Šerović Lončar, stručnjakinja s višegodišnjim domaćim i međunarodnim radnim iskustvom na poslovima direktora ljudskih resursa. Radionica je bila namijenjena voditeljima većih ili manjih timova, čija je zadaća kreirati okolnosti koje potiču bolju produktivnost zaposlenika.


Desetak poduzetnika upoznalo se s konceptom upravljanja radnom uspješnošću i njegovim komponentama, procesom coachinga i njegovim značajem za uspješan razvoj svakog zaposlenika, dimenzijama organizacijske klime te različitim stilovima upravljanja.


Polaznici radionice izrazili su želju da se slična radionica ponovi nakon nekoliko mjeseci kako bi razmijenili iskustva o tome koliko su im stečena znanja i alati pomogli u povećanju učinkovitosti  zaposlenika, a time i doprinijeli uspješnosti samog poduzeća.

 

IMG_radionica_neka