ODRŽANA RADIONICA „INTERNETSKA STRANICA – PREDZIÐE POSLOVNOG USPJEHA“

ODRŽANA RADIONICA „INTERNETSKA STRANICA – PREDZIÐE POSLOVNOG USPJEHA“

 

Dana 17. svibnja 2011. godine u prostorima Tehnološko Inovacijskog Centra Međimurje održana je radionica za male i srednje poduzetnike pod nazivom „Internetska stranica – predziđe poslovnog uspjeha“.
 
Radionici je prisustvovalo 26 poduzetnika koji su imali priliku upoznati se  s načinima korištenja internetske stranice u svrhu učinkovitog prezentiranja djelatnosti, proizvoda i usluga, te uspostavljanja i održavanja kontakata s klijentima. Tijekom radionice naglašena je i važnost interneta u suvremenoj interaktivnoj komunikaciji, predstavljene su prednosti dobre internetskekampanje i potencijalne opasnosti koje je potrebno uzeti u obzir kod njenog osmišljavanja.
 
Radionica je održana u okviru projekta ePoslovanje – Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja koji provodi Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva Republike Hrvatske uz suradnju s vanjskim ekspertima. Glavni cilj projekta je poboljšati konkurentnost hrvatskih subjekata malog gospodarstva putem povećanja razine svijesti i upotrebe elektroničkog poslovanja i elektroničkog trgovanja.
 
Predavači su bili Goran Levačić, stručni suradnik na projektu Tehnološko Inovacijskog Centra Međimurje u REDEA-i koji se specijalizirao na području kreiranja digitalnog sadržaja za edukaciju i Ratko Pesek, osnivač i direktor tvrtke Qmini d.o.o. koja se bavi web tehnologijama, grafičkim dizajnom i internet marketingom.
 
 
 
 
Ratko Pesek, Qmini
 
 
 
 
Goran Levačić, REDEA