ODRŽAN PRVI OKRUGLI STOL U SKLOPU ECOINN DANUBE PROJEKTA

ODRŽAN PRVI OKRUGLI STOL U SKLOPU ECOINN DANUBE PROJEKTA

REDEA, kao jedan od partnera na projektu EcoInn Danube, organizirala je Okrugli stol pod nazivom  „Potrebe, problemi i rješenja u području eko-inovacija“ koji se održao 6. lipnja 2017. godine na kojem su sudjelovali predstavnici potpornih institucija, civilnog društva, obrazovnih institucija i poduzetnika. Na samom početku Okruglog stola voditeljica projekta Ana Kralj dionicima je predstavila projektne aktivnosti, ciljeve projekta te rezultate.

standard logo image - EcoInn DanubeNakon uvodne prezentacije ekspert na projektu Jako Horvat pokrenuo je raspravu o problemima s kojima se dionici susreću u području eko-inovacija s naglaskom na energetsku učinkovitost te razvoj i primjenu eko tehnologija u Republici Hrvatskoj. Zaključci susreta koristit će se prilikom izrade strategije, akcijskog plana i baze podataka o eko-inovacijama.

Također, predstavljena je i Zelena ljetna škola koja će se održati od 11. do 15. rujna 2017. godine na kampusu Visoke škole u Konstanzu, Njemačka. Tijekom petodnevne radionice polaznici će intenzivno raditi na vrednovanju svojih poslovnih modela te će ujedno imati priliku dobiti povratnu informaciju od trenera i stručnjaka iz područja eko-inovacija.Prijave na radionicu moguće su do 30. lipnja 2017. na sljedećoj poveznici: https://venture-dev.com/webform/TqogRx1xYP2uFney/.

Izuzetno nam je važno čuti i Vaše mišljenje o problematici u području eko-inovacija stoga Vas pozivamo da popunite anketni upitnik na temu eko-inovacija.

Upitniku možete pristupiti OVDJE.