ODRŽAN INFO DAN ZA ŠKOLE 2017

ODRŽAN INFO DAN ZA ŠKOLE 2017

U organizaciji Regionalne razvojne agencije Međimurje REDEA održan je informativni dan za osnovne i srednje škole o mogućnostima financiranja iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u srijedu, 31. svibnja 2017. u Velikoj vijećnici Međimurske županije.

Sudjelovao je 31 predstavnik međimurskih osnovnih i srednjih škola te predstavnici Međimurske županije.

Nakon uvodnog izlaganja gdina Branka Sušeca, pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti Međimurske županije, Petra Pavičić i Izabela Balog iz REDEA-e predstavile su sljedeće natječaje u najavi iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.:

  • Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza III;
  • Programska, stručna i financijska potpora obrazovanju učenika pripadnika romske nacionalne manjine;
  • Sufinanciranje troškova uključivanja djece u socio-ekonomski nepovoljnoj situaciji u predškolske ustanove.

Prezentaciju s održanog info dana za škole možete preuzeti ovdje.

Informativni dan za osnovne i srednje škole dio je aktivnosti projekta „Jačanje mreže podrške prijaviteljima i korisnicima ESI fondova u Međimurskoj županiji“ kojeg provodi REDEA.  Vrijednost projekta iznosi 1.365.610,96 kuna, od čega se 85 % sufinancira sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj. Projekt se provodi od 1. 10. 2016. do 31. 3 .2019.

IMG_0863IMG_0864

RK_TRAKICA_LOGIĆI