ODRŽAVANJE I RAZVOJ PREDŠKOLSKE DJELATNOSTI U 2020.

ODRŽAVANJE I RAZVOJ PREDŠKOLSKE DJELATNOSTI U 2020.

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je Odluku o raspodjeli financijskih sredstava općinama RH za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2020. godini.

Odluka se objavljuje temeljem provedenog Javnog poziva općinama indeksa razvijenosti I.-IV. skupine i ostalima, sukladno uvjetima i kriterijima prihvatljivosti prijavitelja, za financijsku potporu iz Državnog proračuna za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti​ u 2020. godini, a sukladno objavljenim Privremenim rezultatima po Pozivu.

Odluku možete otvoriti ovdje: Odluka o raspodjeli financijskih sredstava za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti.

Temeljem točke V. ove Odluke, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku zaključit će ugovore o dodjeli financijskih sredstava za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2020. radi uređenja međusobnih prava, obveza i odgovornosti.

Odobrena su financijska sredstva u ukupnom iznosu od 13.500.000,00 kuna.

Sve obavijesti u svezi zaključivanja ugovora i slijedećim postupcima vezanim uz Poziv, bit će pravovremeno objavljene na stranici Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.