OBJAVA NATJEČAJA ZA RAD U EUROPSKOM INSTITUTU ZA INOVACIJE I TEHNOLOGIJU SA SJEDIŠTEM U BUDIMPEŠTI

OBJAVA NATJEČAJA ZA RAD U EUROPSKOM INSTITUTU ZA INOVACIJE I TEHNOLOGIJU SA SJEDIŠTEM U BUDIMPEŠTI

EIT LOGO

EIT LOGOEuropski institut za inovacije i tehnologiju (EIT) osnovan je 2008. godine kako bi povećao europski održivi rast i konkurentnost te osnažio inovacijske kapacitete država članica Europske unije.

EIT pruža jedinstvenu razinu suradnje između inovacija i centara izvrsnosti s ciljem jačanja inovacijskog procesa: od ideje do proizvoda, od laboratorija do tržišta, od studenta do poduzetnika. EIT je prva EU inicijativa koja u potpunosti integrira sve tri strane trokuta znanja (visoko obrazovanje, istraživanje i poduzetništvo) kroz takozvane zajednice znanja i inovacija (engl. Knowledge and Innovation Communities (KICs)). Integracija svih triju strana i učinkovit prijenos znanja, informacija i vještina za zajedničku eksploataciju ključno je u stvaranju prilika koje traži Europa. Izvrsni istraživači, studenti i poduzetnici koji rade u izolaciji znatno su manje učinkoviti u postizanju rezultata koje traže potrošači i tržište.

Rad u EIT-u karakterizira visoka razina profesionalnosti i učinkovitosti. EIT, između ostaloga, nudi izvrsnu priliku rada u međunarodnom radnom okruženju i dobre mogućnosti za daljnje usavršavanje i profesionalni razvoj.

Oglašena razna mjesta:
–          Voditelj Odjela za za upravljanje partnerstvima (AD 9) – rok za prijavu: 10/01/2015 – 12:00CET
–          Savjetnik za inovacije (AD 8), rok za prijavu: 10/01/2015 – 12:00CET

Tekst  natječaja na engleskom jeziku možete pronaći na  sljedećoj poveznici.