OBAVIJEST KORISNICIMA U OPERACIJI 7.4.1. O PRODULJENJU ROKA

OBAVIJEST KORISNICIMA U OPERACIJI 7.4.1. O PRODULJENJU ROKA

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je vijest vezanu uz produljenje roka za dostavu dokumentacije iz provedenog postupka javne nabave kao i odabranih ponuda iz postupaka jednostavne nabave iz projekata iz operacije 7.4.1.

Natječajem za provedbu podmjere 7.4. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu « – provedba tipa operacije 7.4.1. » Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“ od 24. veljače 2017. godine propisano je da korisnici koji provode postupke jednostavne i javne nabave, dokumentaciju iz provedenog postupka javne nabave dostavljaju najkasnije u roku od 8 mjeseci od dana sklapanja Ugovora o financiranju.

Ovim putem APPRRR obavještava sve korisnike u operaciji 7.4.1. da se rokovi za dostavu dokumentacije iz provedenog postupka javne nabave kao i odabranih ponuda iz postupaka jednostavne nabave produljuju za dodatnih šest (6) mjeseci.

Više informacija OVDJE.