NOVA WEB STRANICA KOORDINACIJSKOG TIJELA ZA RAZVOJ CIKLOTURIZMA

NOVA WEB STRANICA KOORDINACIJSKOG TIJELA ZA RAZVOJ CIKLOTURIZMA

Ministarstvo turizma objavilo je da je od 28. prosinca 2017. godine aktivna nova web stranica Koordinacijskog tijela za razvoj cikloturizma Hrvatske registrirano na domeni www.cikloturizam.hr.

Izrada web stranice Koordinacijskog tijela za razvoj cikloturizma bila je jedna od zadaća iz Akcijskog plana za razvoj cikloturizma i Strategije razvoja turizma Republike Hrvatske do 2020., a od velike je važnosti za kvalitetu i vidljivost rada tijela, kao i otvorenost za komunikaciju s najširim krugom korisnika, komplementarnih institucija i udruga značajnih za razvoj i unapređenje cikloturizma Hrvatske te naravno onih najvažnijih biciklista, biciklističkih udruga i cikloturista.

Na novoj web stranici moći ćete pratiti rad Koordinacijskog tijela i aktivnosti članica. Bit će dostupne informacije o EuroVelo i međunarodnim biciklističkim rutama u Hrvatskoj, provedenim, aktualnim i budućim projektima koji doprinose razvoju cikloturističke ponude, informacije o događanjima vezanim za biciklizam i cikloturizam, javnim pozivima o mogućnostima financiranja projekata i razne druge teme.