NAUČITE SVE O PROGRAMU RURALNOG RAZVOJA RH

NAUČITE SVE O PROGRAMU RURALNOG RAZVOJA RH

EU FONDOVI ZA POTREBE GOSPODARSTVA – Priprema i provedba projekata financiranih iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj

Ukoliko još uvijek nemate sve potrebne informacije o najaktualnijem programu za poljoprivredu i ruralni razvoj, a planirate svoje investicije u nekom budućem razdoblju, dođite i prikupite informacije na vrijeme. Cilj edukacije je upoznati potencijalne prijavitelje s trenutnim natječajima i mogućnostima financiranja planiranih investicija putem Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, čija je okosnica Program ruralnog razvoja RH.
Na edukaciji će se biti moguće predbilježiti i za individualne konzultacije koje će uslijediti dan nakon edukacije, 24. studenog 2015. prema dogovorenim terminima.

Mjesto održavanja edukacije:
Tehnološko-inovacijski centar Međimurje, Čakovec, Bana Josipa Jelačića 22 B

Vrijeme održavanja edukacije:
23. studenog 2015. godine, od 9 – 16 sati

Vrijeme održavanja individualnih konzultacija:
24. studenog 2015. godine
prema unaprijed dogovorenim terminima na edukaciji

Edukacija je namijenjena prvenstveno poljoprivrednim proizvođačima i onima koji se uz poljoprivrednu djelatnost bave i nekim drugim nepoljoprivrednim aktivnostima (turizam, prerada i sl.), proizvođačkim organizacijama i poljoprivrednim zadrugama, jedinicama lokalne i regionalne samouprave itd.

Program edukacije možete preuzeti OVDJE, a  prijavni obrazac OVDJE.

Molimo vas da vaše sudjelovanje prijavite najkasnije do 20. studenog 2015. slanjem prijavnog obrasca na adresu: ivan.simunkovic@redea.hr.

Ovo je jedna u nizu od edukacija koje Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o. organizira u okviru  programa „Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije“ za 2015. godinu sufinanciranog od  Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.