PONIŠTENO: NATJEČAJ ZA IZBOR FOTOGRAFIJA ZA NASLOVNICU RAZVOJNE STRATEGIJE MEĐIMURSKE ŽUPANIJE DO 2020.

PONIŠTENO: NATJEČAJ ZA IZBOR FOTOGRAFIJA ZA NASLOVNICU RAZVOJNE STRATEGIJE MEĐIMURSKE ŽUPANIJE DO 2020.

RAZVOJKO slavi

RAZVOJKO slavi
Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o. povodom obilježavanja 10 godina djelovanja poziva sve zainteresirane kreativce da se do 5. prosinca 2014. godine do 20 sati jave na natječaj za izbor fotografija za naslovnicu Razvojne strategije Međimurske županije do 2020. Najbolje tri fotografije odabrat će stručni žiri sastavljen od tri člana koji ne mogu sudjelovati u natječaju.

Rezultati natječaja bit će objavljeni na internetskim stranicama i Facebook stranici REDEA-e 8. prosinca 2014. godine, dok će svečano proglašenje pobjednika biti 9. prosinca 2014.

 

NATJEČAJ JE PONIŠTEN JER NI JEDNA OD DOSPIJELIH FOTOGRAFIJA NIJE ODGOVARALA NIŽE NAVEDENIM KRITERIJIMA (TEMI SAMOG NATJEČAJA). UNATOČ TOME,  U IME SVIH ZAPOSLENIKA/ICA REDEA-E HVALA SVIMA KOJI SU SE PRIJAVILI.

 

TEMA: Međimurje 2020. godine – kakvim ga vidimo?

 

Kao inspiracija autorima mogu poslužiti prijedlozi vizije Međimurske županije do 2020. godine:

  1. Međimurje – poduzetna županija zadovoljnih ljudi
  2. Međimurje – regija otvorenih, sretnih i zadovoljnih ljudi sa skladom tradicije i modernih tehnologija
  3. Međimurje… poželjno i uređeno mjesto za život i rad – županija koja jamči napredak          
  4. Međimurje, županija snažnog poduzetništva zasnovanog na znanju i inovacijama, očuvane prirodne i kulturne baštine te visoke kvalitete života

 

AUTORSKA PRAVA

Sva autorska prava na poslane fotografije ostaju u vlasništvu autora, ali REDEA zadržava pravo objavljivanja svih prijavljenih fotografija u tiskanom i elektronskom izdanju Razvojne strategije Međimurske županije, te na svojim internetskim stranicama, uključujući i Facebook stranicu. REDEA se obvezuje sve fotografije potpisivati imenima i prezimenima autora prilikom korištenja.

 

NAČIN SUDJELOVANJA

Preporuča se da se fotografije postave na jedan od dostupnih cloud servisa (npr. Google Drive, Dropbox ili Onedrive), a poveznica pošalje na adresu elektronske pošte redea@redea.hr s naznakom imena i prezimena fotografa, adrese elektronske pošte i broja telefona. Svaki sudionik može poslati do pet fotografija snimljenih u Međimurju.

Propisana veličina fotografije je min. 2000px po širini i rezolucija 300 dpi. Prijavljene fotografije moraju biti u JPG ili JPEG formatu. Autori/ice tri nagrađene fotografije bit će zamoljeni/e dostaviti ih u punoj rezoluciji.

Obrada fotografija dopuštena je do mjere koja ne narušava i ne mijenja osnovni smisao snimljenog sadržaja.

 

NAGRADE

Prva nagrada: Večera za dvije osobe u vrijednosti od 500,00 HRK

Druga nagrada: Jednogodišnja pretplata na časopis National Geographic

Treća nagrada: Pretplata na 4 broja časopisa Digital Foto

 

Stoga zavirite u svoje foldere i memorijske kartice i do 5. prosinca pošaljite nam svoje fotografije, pa makar imali i samo jedan moment zabilježen fotoaparatom, a za kojeg vjerujete da je nešto vrijedno pokazivanja javnosti.