NAJAVA INFORMATIVNIH RADIONICA U SKLOPU POZIVA ZA OSIGURAVANJE POMOĆNIKA U NASTAVI

NAJAVA INFORMATIVNIH RADIONICA U SKLOPU POZIVA ZA OSIGURAVANJE POMOĆNIKA U NASTAVI

uciteljicaInformativna radionica namjenjena je svim potencijalnim prijaviteljima u okviru Poziva “Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama”. Poziv se financira iz Operativnog programa “Učinkoviti ljudskih potencijali”, Europski socijalni fond (ESF).

Radionica će se održati 23. srpnja 2015. godine u konferencijskoj dvorani Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta u Zagrebu. Cilj radionice je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima, prioritetima i ostalim kriterijima natječaja te procedurama za prijavu, ocjenjivanje i provedbu projekata.

Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno, a organizator je za sve sudionike osigurao osvježenja za kratke pauze i radne materijale.

Za prijavu sudjelovanja na informativnoj radionici potrebno je popuniti prijavni obrazac koji možete pronaći OVDJE. Broj sudionika na informativnoj radionici je ograničen te se može prijaviti samo jedan/na djelatnik/ica po Osnivaču. U obzir će se uzimati prijave pristigle do 20. srpnja 2015. godine do 16 sati i to prema redoslijedu zaprimanja.