MINISTAR MARAS U RADNOM POSJETU REDEA-i TICM-u

MINISTAR MARAS U RADNOM POSJETU REDEA-i TICM-u

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, u pratnji svog zamjenika Dražena Prosa, 30. kolovoza posjetio je Regionalnu razvojnu agencija Međimurje i Tehnološko-inovacijski centar Međimurje. 
 
Povod posjeta bilo je uspješno prijavljivanje projekata promocije i potpore poduzetništvu od strane dviju međimurskih poduzetničkih potpornih institucija na program MINPO-a Poduzetnički impuls – Plan poticanja poduzetništva i obrtništva za 2012. godinu. 
 
Na radnom sastanku direktorica REDEA-e, Sandra Polanec Marinović, prezentirala je ministru i zamjeniku, aktivnosti koje REDEA-e provodi s ciljem promocije i potpore razvoju poduzetništva s naglaskom na aktivnosti koje će se provesti uz financijsku potporu MINPO-a. 
 
Sastanku su prisustvovali i župan Ivan Perhoč sa visokim dužnosnicima Međimurske županije, međimurski zastupnici u Saboru RH, gradonačelnik Čakovca te neki od načelnika međimurskih općina. 

Ministar Maras pohvalio je napore i doprinos REDEA-e u razvoju poduzetničkog okruženja županije i jačanju gospodarstva te izrazio podršku Ministarstva radu agencije i planiranim aktivnostima.
 
Na kraju radnog sastanka upriličeno je i službeno potpisivanje ugovora o provedbi projekta „Poduzetničke potporne institucije“ za 2012. godinu između MINPO-a i REDEA-e, kojim MINPO dodjeljuje 131.376,00 kuna bespovratnih sredstava za provođenje aktivnosti promocije i potpore poduzetništvu.