KONFERENCIJA O POTENCIJALIMA I MOGUĆNOSTIMA KORIŠTENJA OIE

KONFERENCIJA O POTENCIJALIMA I MOGUĆNOSTIMA KORIŠTENJA OIE

Kao jedna od posljednjih aktivnosti projekta Green Energy, 24. i 25. studenog 2008. u Toplicama Sv. Martin održat će se dvodnevna Konferencija o potencijalima i mogućnostima korištenja obnovljivih izvora energije.

Konferencija će okupiti vrsne stručnjake s područja obnovljivih izvora energije – u prvom redu, energije vjetra, energije biomase i geotermalne energije, ali i predstavnike relevantnih institucija vezanih uz energetiku.

Uz uvodno predstavljanje projekta Green Energy i njegovih aktivnosti, obuhvatit će pregled sadašnje situacije u Hrvatskoj i svijetu po pitanju korištenja obnovljivih izvora energije, iznijet će se primjeri najbolje prakse i iskustava u RH, kao i mogućnosti za lokalne zajednice. Uz to, na Konferenciji će biti  predstavljene i neke od novih tehnologija i dostignuća na području OIE.

Za sudjelovanje na Konferenciji ne plaća se kotizacija, a prijave se primaju najkasnije do 20. studenog 2008. Zbog ograničenog broja mjesta, prijava za sudjelovanje je obavezna. Prijaviti se možete na broj telefona 040/ 374-090 ili na e-mail: redea@ck.t-com.hr

Veselimo se Vašem dolasku!