JAVNI POZIV ZA PRIJEM U POSLOVNI INKUBATOR TEHNOLOŠKO INOVACIJSKOG CENTRA MEÐIMURJE

JAVNI POZIV ZA PRIJEM U POSLOVNI INKUBATOR TEHNOLOŠKO INOVACIJSKOG CENTRA MEÐIMURJE

 

 

Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o. objavljuje

 JAVNI POZIV

 

za prijem u poslovni inkubator Tehnološko Inovacijskog Centra Međimurje


 upućen poduzetnicima početnicima i drugim zainteresiranim pravnim ili fizičkim osobama koje djeluju u području visokih tehnologija i zadovoljavaju propisane kriterije.

 

Tehnološko Inovacijski Centar Međimurje nudi pogodnosti u vidu potpora kao što su:

  • subvencionirane cijene najma poslovnih prostora,
  • korištenje zajedničke infrastrukture koja olakšava početak poslovanja,
  • savjetodavne usluge,
  • edukacije za poduzetnike početnike i poduzetnike u fazi rasta i razvoja.

Inkubacijski prostori koji su predmet ovog poziva nalaze se u Čakovcu na adresi Bana Josipa Jelačića 22B, u kompleksu bivše vojarne. Prostori se nalaze u obnovljenoj zgradi ukupne površine 1.346,20 m2, a uključuju uredske prostore za inkubaciju, laboratorijske i zajedničke prostorije te multimedijalnu dvoranu. U procesu obnove je i druga zgrada koja će biti spremna za useljenje sredinom 2011. godine, ukupne površine 1.331,06 m2.

Potencijalni kandidati trebaju ispuniti Obrazac pretprijave i poslati potrebnu prateću dokumentaciju. Više informacija o kriterijima prihvatljivosti i uvjetima inkubiranja možete pročitati u Pravilniku o inkubaciji koji možete preuzeti ovdje. Obrazac pretprijave dostupan je ovdje. Dodatne informacije možete dobiti i slanjem upita na adresu elektroničke pošte tic@redea.hr ili pozivom na broj 040/395-560.

 

Pretprijave i prateća dokumentacija primaju se isključivo u elektroničkom obliku (skenirano u PDF formatu) na propisanom obrascu, na adresu elektroničke pošte Tehnološko Inovacijskog Centra Međimurje: tic@redea.hr.

Poziv je otvoren trajno ili do opoziva.

 

 

direktor
mr. sc. Matija Derk