INTERREG MEDITERRANEAN 2014. – 2020. – NACIONALNI INFO DAN ODRŽATI ĆE SE 8. RUJNA 2015. U ZAGREBU

INTERREG MEDITERRANEAN 2014. – 2020. – NACIONALNI INFO DAN ODRŽATI ĆE SE 8. RUJNA 2015. U ZAGREBU

interreg.mediteranProgram transnacionalne suradnje INTERREG MEDITERRANEAN 2014. – 2020. promiče suradnju i razmjenu iskustava među partnerima. U programu sudjeluje trinaest država mediteranskog područja.

Do 2020. godine državama sudionicama će na raspolaganju biti 265 milijuna eura (ERDF+IPA+co-financing) za transnacionalnu suradnju s ciljem jačanja kapaciteta za pametan i održiv rast, poticanja ekonomije s niskom razinom ugljika, razvoja energetske učinkovitosti, zaštite i promicanja prirodnih i kulturnih resursa Mediteranskog područja te razvoja multilateralnih institucionalnih okvira kako bi se zajedničkim rješenjima odgovorilo na zajedničke izazove.

Prvi poziv na dostavu projektnih prijedloga bit će otvoren od 1. rujna do 2. studenog 2015.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, u suradnji sa zajedničkim tajništvom Programa, poziva Vas na sudjelovanje na nacionalnom info danu koji će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pripreme za prijavu na prvi poziv.

Radionica će se održati 8. rujna 2015. s početkom u 8.30 h u Hotelu ARCOTEL Allegra (Branimirova 29, Zagreb), a detaljan raspored te prijavnicu za info dan možete pronaći OVDJE (broj sudionika je ograničen).