INTERAKTIVNA RADIONICA – POVEĆAJTE SI ŠANSU NA TRŽIŠTU RADA, OSNAŽITE SE!

INTERAKTIVNA RADIONICA – POVEĆAJTE SI ŠANSU NA TRŽIŠTU RADA, OSNAŽITE SE!

JU REDEA u sklopu projekta Empowering for Growth 3 organizira petodnevnu intearktivnu radionicu za mlade od 15 do 29 godina sa završenom srednjom strukovnom školom koji traže posao. Pozivamo sve koji žele upoznati poduzetnike i iskoristiti priliku da ojačaju svoje kompetencije, steknu nove vještine i stvore poslovne veze da nam se pridruže na radionici:

18. – 22. studenog 2019.

od 9 do 13 sati svaki dan

u Međimurskoj palači turizma, Bana Josipa Jelačića 22E, Čakovec

Polaznicima interaktivne radionice pružit će se prilika da uz pomoć iskusnih predavača upoznaju svijet start up-ova i inkubacije, a ujedno će intenzivno raditi na svojim komunikacijskim vještinama te će naučiti kako raditi na svom osobnom razvoju koji im može pomoći u pronalasku posla u Hrvatskoj, ali i izvan Hrvatske.  Sudjelovanjem na radionici polaznici će pobliže upoznati poduzetnike kroz interaktivne susrete s poduzetnicima. U neformalnoj, ležernoj atmosferi uvijek je lakše izraziti svoja očekivanja, želje i planove.

DAJTE SI ŠANSU! Predavači koji će održati interaktivnu radionicu su mladi ljudi koji se godinama bave temama koje će biti obuhvaćene radionicom i uzbuđeni su što će moći svoja znanja i vještine prenijeti na također mlade željne novih znanja i vještine koje će vaši budući poslodavci itekako cijeniti. Radionica je besplatna, a za svakog polaznika osigurani su radni materijali, ručak i osvježenje.

BUDITE OSNAŽENI I MOTIVIRANI!

Prijave zaprimamo najkasnije do 15. 11. 2019. na email: izabela.pacandi@redea.hr ili br. tel. 395 580.

VIDIMO SE!