Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Upravljačko tijelo Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, Posredničko tijelo razine 2, pozivaju Vas na informativnu radionicu za otvoreni trajni Poziv „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I“, koja će se održati u utorak, 11. lipnja 2019. godine, u 10.00 sati, u hotelu Sheraton,  Ul. kneza Borne 2, u Zagrebu.

Radionica je namijenjena svim potencijalnim prijaviteljima i partnerima na projektu, koji su zainteresirani za jačanje postojećih društvenih poduzeća ili žele transformirati ili započeti poslovanje prema društveno- poduzetničkim principima.

Na informativnoj radionici bit će predstavljeni ciljevi i svrha Poziva te uvjeti prijave u okviru ovoga Poziva.

Za sudjelovanje na informativnoj radionici potrebno je ispuniti Prijavni obrazac na sljedećoj poveznici, zaključno sa danom 10. lipnja 2019. godine (ponedjeljak) do 14 sati.

Napominjemo da je kapacitet dvorane predviđen za 150 osoba te će prijave za radionicu biti zatvorene ukoliko se kapacitet popuni prije navedenog roka za prijavu.

Izvor: https://strukturnifondovi.hr/poziv-na-informativnu-radionicu-za-otvoreni-trajni-poziv-jacanje-poslovanja-drustvenih-poduzetnika-faza-i/