INFORMATIVNA RADIONICA HAMAG-BICRO-A U ČAKOVCU

INFORMATIVNA RADIONICA HAMAG-BICRO-A U ČAKOVCU

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) poziva vas na informativnu radionicu EU fondovi – prilike i mogućnosti za poduzetnike u okviru koje će poduzetnicima biti predstavljene sve mogućnosti financiranja i podrške u poslovanju putem HAMAG-BICRO-a, s naglaskom na mogućnostima financiranja sredstvima iz EU fondova.

Radionica će se održati u utorak 3. rujna 2019. u 10 sati u Čakovcu u Tehnološko-inovacijsko centru Međimurje, Ulica bana Josipa Jelačića 22/b.

Program radionice možete preuzeti ovdje. Svoje mjesto na radionici rezervirajte putem sljedeće poveznice. Prijave se zaprimaju do petka, 30. kolovoza 2019. do 12 sati.

Informativna radionica organizira se u novootvorenoj ispostavi HAMAG-BICRO-a putem koje će poduzetnicima na lokalnom području biti omogućen jednostavniji i brži pristup informacijama o uslugama HAMAG-BICRO-a. Decentralizacija usluga HAMAG-BICRO-a dio je predviđenih aktivnosti u okviru projekta BOND (Business Organisations Network Development) odnosno Mreže poduzetničkih potpornih institucija.