INFORMATIVNA RADIONICA: AKTIVNI U MIROVINI

INFORMATIVNA RADIONICA: AKTIVNI U MIROVINI

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Upravljačko tijelo Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, Posredničko tijelo razine 2, pozivaju Vas na informativnu radionicu za otvoreni trajni Poziv „Pridruži se – Aktivni u mirovini – Jačanje sposobnosti organizacija civilnoga društva za unaprjeđenje mogućnosti aktivnog sudjelovanja i socijalne uključenosti umirovljenika” koja će se održati u srijedu, 12. lipnja 2019. godine, u hotelu Sheraton, Ul. kneza Borne 2  u Zagrebu.

Radionica je namijenjena svim potencijalnim prijaviteljima i partnerima na projektu, kao i svim zainteresiranim dionicima za ulaganja iz Europskog socijalnog fonda u jačanje sposobnosti organizacija civilnog društva u području aktivnog starenja i povećavanja kvalitete života umirovljenika.

Na informativnoj radionici bit će predstavljeni ciljevi i svrha Poziva te uvjeti prijave u okviru ovoga Poziva.

Program radionice nalazi se u prilogu.

Za sudjelovanje na informativnoj radionici potrebno je ispuniti Prijavni obrazac na sljedećoj poveznici.

Prijave za sudjelovanje zaprimaju se zaključno s danom 11. lipnja 2019. godine (utorak) do 14 sati ili do popunjenosti kapaciteta dvorane.

Izvor: https://strukturnifondovi.hr/poziv-na-informativnu-radionicu-za-otvoreni-trajni-poziv-pridruzi-se-aktivni-u-mirovini-jacanje-sposobnosti-organizacija-civilnoga-drustva-za-unaprjedenje-mogucnosti-aktiv/