INFO RADIONICE ZA POZIV „PODRŠKA OBRAZOVANJU ODRASLIH U SVRHU POVEĆANJA ZAPOŠLJIVOSTI“

INFO RADIONICE ZA POZIV „PODRŠKA OBRAZOVANJU ODRASLIH U SVRHU POVEĆANJA ZAPOŠLJIVOSTI“

Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Služba za programe i projekte EU, objavljuje poziv na informativne radionice za potencijalne prijavitelje u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Podrška obrazovanju odraslih polaznika uključivanjem u prioritetne programe obrazovanja, usmjerene unapređenju vještina i kompetencija polaznika u svrhu povećanja zapošljivosti“ (Europski socijalni fond – Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020.).

Informativne radionice održat će se u Vinkovcima 28. 3. 2017., Varaždinu 30. 3. 2017., Zadru 4. 4. 2017., Zagrebu 7. 4. 2017. i Pazinu 11. 4. 2017., a namijenjene su potencijalnim prijaviteljima i partnerima u okviru ovog Poziva.

Cilj radionica je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima, prioritetima i ostalim kriterijima Poziva te procedurama za prijavu, ocjenjivanje i odabir projekata.

Broj sudionika na informativnim radionicama je ograničen te se može prijaviti po jedan/na predstavnik/ica iz pojedine institucije.

U obzir će se uzimati prijave pristigle do 22. ožujka 2017. godine do 16.00 sati i to prema redoslijedu zaprimanja. Svi sudionici koji su poslali prijavu bit će obaviješteni o rezultatima prijave najkasnije tri radna dana nakon roka zatvaranja prijava.

Sudjelovanje na informativnim radionicama je besplatno, a organizator je za sve sudionike osigurao osvježenja za kratke pauze i radne materijale. Za prijavu sudjelovanja na informativnoj radionici potrebno je popuniti Prijavni obrazac.

Izvor: http://public.mzos.hr/Default.aspx?art=15427&sec=3635%C2%A0