HOW DO THEY DO IT IN USA!?

                                                                      

Želite li se nakon poslovnog dijela dana, umjesto da odjurite doma u svakodnevnu rutinu – opustiti, podružiti i usput čuti nešto zabavno i korisno na temu života u SAD-u i poslovanja na američki način?

KAD?
28. 2. 2018., srijeda, u 16.00 h

GDJE?
Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (Bana Josipa Jelačića 22B, 40000 Čakovec)

Ovaj događaj organiziram s namjerom da, u neformalnom tonu, podijelim s vama osobne i profesionalne doživljaje i iskustva te iznesem svoje dojmove i poglede na american way, a sve temeljem mog petotjednog boravka u Sjedinjenim Državama (Chicago, New York, Washington D.C.) putem Professional Fellows Programa US State Departmenta koji kombinira transfer poslovnih i kulturoloških iskustava za polaznike.

 

      

 

U želji da prenesem čim autentičniji doživljaj američke poslovne kulture zamolio sam i naša dva Međimurca da nam ispričaju kako je biti menadžer u velikoj američkoj korporaciji, odnosno kako izgleda poslovanje s američkim kompanijama i nastupanje na sajmovima u SAD-u. Svoja iskustva s nama će podijeliti:

  • Kristijan Babić, prokurist u preloškom LPT d.o.o., ujedno i Division CFO Leggett & Platt Components Europe Limited,
  • Mario Petković, suvlasnik obiteljskog poduzeća za izradu inovativne reklamne opreme za industriju pića, Marti d.o.o. iz Preloga.

Dakle, očekuje vas ugodnih sat – sat i pol vremena, u kojih ćete čuti zanimljive, korisne i zabavne stvari koje će vam, vjerujem, otvoriti nove poglede na američki način života i poslovanja te vas potaknuti za prijavu na Professional Fellows Program  (prenijet ću vam i savjete za čim uspješniju prijavu).

Ukoliko dolazite obavezno (i jednostavno) se prijavite ovdje!

Ponesite dobro raspoloženje, umjerena očekivanja i… trebalo bi bit dovoljno. Vidimo se u srijedu!

Jako Horvat / Jack Croat

O meni:

Mlađi nego li izgledam i stariji nego li se osjećam. Iza mene je deset godina rada u REDEA-i gdje sam trenutno voditelj Odjela za razvoj gospodarstva, a posao mi je donio privilegiju odlično upoznati međimursko gospodarstvo i surađivati s međimurskim poduzetnicima. Povremeno predajem na teme kojima se profesionalno  bavim tako da mi javni nastupi nisu strani, kao ni pljesak zadovoljne  publike. Privatno sam suprug, višestruki otac i neimatelj hobija što su činjenice, a po prosudbama okoline krasi me smiren nastup, humor u natruhama te neumjerenost na domjencima.