HBOR ORGANIZIRA BESPLATNU KONFERENCIJU O MIKROKREDITIRANJU UZ POTPORU EU

HBOR ORGANIZIRA BESPLATNU KONFERENCIJU O MIKROKREDITIRANJU UZ POTPORU EU

Hrvatska banhborka za obnovu i razvitak, pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske, organizira Konferenciju o mikrokreditiranju uz potporu EU koja će se održati 29. travnja 2016. s početkom u 9 sati u Westin Zagreb hotelu.

Skup će biti organiziran kroz panel rasprave kojima će se omogućiti upoznavanje mikro poduzetnika s mogućnostima koje im pružaju postojeći i novi načini financiranja, kao i s novim programima i poticajima koji su im na raspolaganju.

 

U drugom dijelu konferencije održat će se i dvije besplatne radionice edukativnog karaktera na kojima će sudionici moći usvojiti znanja o tome kako izraditi poslovni plan, odnosno kako uspješno upravljati likvidnošću.

Na Konferenciji će se predstaviti i program HBOR-a “Mikrokreditiranje uz potporu EU” koji provode u suradnji s poslovnim bankama, a namijenjen je mikro poduzetnicima, fizičkim i pravnim osobama koje zapošljavaju do 10 zaposlenika i ostvaruju godišnji poslovni prihod do 2 milijuna eura.

 

Kako je sudjelovanje na konferenciji besplatno, a broj mjesta ograničen, osigurajte svoje sudjelovanje na vrijeme prijavom na poveznici: http://www.hbor.hr/konferencija-o-mikrokreditiranju, elektroničkom poštom na: konferencija@hbor.hr ili na broj telefona: 01 4590-438.