GLASAJTE: NAJUSPJEŠNIJI LOKALNI EU PROJEKT U RH U RAZDOBLJU 2015.-2016.

GLASAJTE: NAJUSPJEŠNIJI LOKALNI EU PROJEKT U RH U RAZDOBLJU 2015.-2016.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije pokreće Izbor za najuspješniji lokalni EU projekt u RH u razdoblju 2015.-2016. u cilju promocije uspješnih projekata financiranih EU sredstvima.

Primjerima ovih uspješnih projekata želi se istaknuti doprinos i značaj koji imaju na poboljšanje životnih uvjeta lokalne zajednice, krajnjih korisnika te hrvatskih građana u cjelini odnosno gospodarskog razvoja Republike Hrvatske.

Projekti su nominirani od strane regionalnih koordinatora (regionalnih razvojnih agencija), a pokrivaju brojna područja: poduzetništvo i razvoj poslovne infrastrukture, istraživanje i inovacije,  zaštitu okoliša, socijalnu uključenost i zapošljavanje te poljoprivredu i zastupljeni su na području cijele Hrvatske, od Srijema i Slavonije preko Zagreba i Like do Istre i Dalmacije. O tome kakva je korist ostvarena od samog projekta za razvoj određenog područja, možete pročitati klikom na naslovnicu pojedinog projekta.

Iz Međimurske županije za najuspješni projekt nominiran je projekt Međimurske udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu (MURID).

Upute kako glasati i sve projekte možete pronaći OVDJE. Glasati možete do 21. ožujka 2017.