EU FONDOVI ZA POTREBE GOSPODARSTVA

EU FONDOVI ZA POTREBE GOSPODARSTVA

EU FONDOVI ZA POTREBE GOSPODARSTVA
  priprema i provedba poduzetničkih projekata financiranih
iz Europskog fonda za regionalni razvoj (ERDF)
 
Mjesto održavanja edukacije:
Tehnološko-inovacijski centar Međimurje, Čakovec, Bana Josipa Jelačića 22B
 
Vrijeme održavanja edukacije:
23. listopada 2014. (edukacija) od 9 do 17 sati.
24. listopada 2014. (projektne klinike) od 9 do 17 sati.
 
Dugo najavljivana, izdašna bespovratna sredstva za hrvatske male i srednje poduzetnike iz EU fondova konačno će biti stavljena na raspolaganje putem javnih poziva čija se objava očekuje krajem godine. Kako će izgledati javni pozivi i  koliko je zahtjevna projektna dokumentacija? Koji su ključni pokazatelji projekta i temeljem kojih kriterija se projekti boduju? Kako sastaviti proračun projekta koji će vam omogućiti uspješnu provedbu projekta? Ovo su samo neka od pitanja na koja ćemo odgovoriti tijekom edukacije.

Edukacijom želimo svim zainteresiranima za prijavu projekata ulaganja na javne pozive pružiti potpunu sliku o cjelokupnom procesu pripreme projektnog prijedloga, prikupljanju i kreiranju projektne dokumentacije, kompletiranju i dostavi potpune projektne prijave te pravilima provedbe projekta. Tijekom jednodnevne edukacije i projektnih klinika zainteresirani će dobiti brojne savjete temeljene na iskustvu pripreme i provedbe poduzetničkog projekta financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
 
NAPOMENA: Nakon jednodnevne edukacije održat će se projektne klinike (individualna savjetovanja). Cilj klinika je podrška u rješavanju eventualnih nejasnoća s kojima se susrećete u definiranju projektnog prijedloga odnosno samoj provedbi. Klinike će se održati 24. listopada 2014., a detaljan raspored dogovorit će se na samoj edukaciji.
 
Molimo Vas da Vaše sudjelovanje prijavite najkasnije do 22. listopada 2014. do 13 sati slanjem prijavnog obrasca na adresu: izabela.balog@redea.hr


PROGRAM