ECOINN DANUBE – ZELENA LJETNA ŠKOLA 2018.

Mladi pojedinci i poduzetnici koji se bave održivim proizvodima i uslugama imaju priliku prijaviti se za sudjelovanje u Zelenoj ljetnoj školi koja će se od 25. do 30. lipnja 2018. održati u Bratislavi. Ako već imate poslovnu ideju te ste motivirani usavršiti svoj održivi proizvod ili uslugu u svrhu komercijalizacije, prijavite se!

Tijekom petodnevne radionice u posljednjem tjednu lipnja 2018. sudionici će intenzivno raditi na unaprjeđenju svojih poslovnih modela. Štoviše, imat će priliku dobiti profesionalne povratne informacije od trenera i stručnjaka iz sektora zelenih i eko inovacija. Fokus će biti na temama poput financija, marketinga, prodaje te prava intelektualnog vlasništva. Na kraju Zelene ljetne škole, svakom sudioniku bit će jasni načini na koje se prihod može uspješno generirati, koji načini promocije su najbolji za ciljane skupine te kako mogu zaštititi svoja vlasnička prava.

Zadnjeg dana radionice sudionici će predstaviti svoje ideje stručnom žiriju.

Zelena ljetna škola održat će se od 25. do 30 . lipnja u Bratislavi u organizaciji Slovačkog centra za znanstvene i tehničke informacije. Događaj je dio EcoInn projekta koji se provodi u sklopu transnacionalnog programa Interreg V-B Dunav 2014. – 2020. u kojem je REDEA partner. Sudjelovanje na radionici je besplatno! Organizator će snositi troškove puta i smještaja za ograničen broj sudionika – daljnje informacije pročitajte ovdje.

Na natječaj se mogu prijaviti start-up timovi, pojedinačni poduzetnici i zainteresirani mladi iz cijele Europe. Prijave se primaju do 30. travnja 2018. godine, a mogu podnijeti ovdje.

PREGLED PROGRAMA ZELENE LJETNE ŠKOLE

  • Eko – Inovacije & Eko – dizajnirani principi
  • Strategija digitalnog marketinga
  • Pravo intelektualnog vlasništva
  • Strategije financiranja & radionice o prodaji
  • Provjera poslovnog modela

Za sve upite obratite se Nini Bratkovoj iz Slovačkog Centra znanstvenih i tehničkih informacija na mail nina.bratkova@cvtisr.sk.

Informacije:

Rok za prijavu:     30. travanj 2018.

Datum:        25. lipanj 2018. – 30. lipanj 2018.

Trajanje:      Pet dana

Mjesto:        Bratislava, točno mjesto održavanja bit će objavljeno uskoro

Naknada:     Besplatno sudjelovanje

Za više informacija posjetite: http://ecoinnovative.eu/summer-school/