ECOINN DANUBE – PRIJAVITE SE NA ZELENU LJETNU ŠKOLU U NJEMAČKOJ

ECOINN DANUBE – PRIJAVITE SE NA ZELENU LJETNU ŠKOLU U NJEMAČKOJ

standard logo image - EcoInn DanubeOd sada start-up-ovi i poduzetnici usmjereni na održive poslovne modele imaju mogućnost prijaviti se na Zelenu ljetnu školu na Bodenskom jezeru u Njemačkoj.

Tijekom petodnevne radionice u rujnu 2017. polaznici će intenzivno raditi na vrednovanju svojih poslovnih modela te će ujedno imati priliku dobiti povratnu informaciju od trenera i stručnjaka iz područja eko-inovacija. Sudionici će raditi u timovima na konkretnim primjerima i i fokusirati se na teme kao što su financije, marketing, prodaja, prava intelektualnog vlasništva itd. Na kraju ljetne škole sudionici će biti upoznati s time kako ostvariti uspjeh, koji su najvažniji kanali promocije za ciljne skupine i kako mogu zaštiti svoja vlasnička prava.

Zadnjeg dana radionice timovi će prezentirati svoje ideje stručnom žiriju. Najbolji timovi će biti odabrani i imati jedinstvenu priliku prisustvovati na Green Innovation and Investement Forum u Stuttgartu gdje će moći prezentirati svoje poslovne ideje potencijalnim investitorima.

Ovogodišnja Zelena ljetna škola održava se od 11. do 15. rujna 2017. na kampusu Visoke škole u Konstanzu. Događaj je dio projekta EcoInn Danube, a sudjelovanje je besplatno zahvaljujući potpori Programa transnacionalne suradnje INTERREG V-B Dunav 2014.-2020.

Sudionik sam pokriva troškove putovanja i smještaja. Prijaviti se možete OVDJE samostalno ili kao poduzetnik sa svojim timom do 30. lipnja 2017. Radni jezik je engleski. Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite na kristina.pevec@redea.hr.

 

Pregled programa:

  • Načela eko-inovacija i eko-dizajna
  • Strategija digitalnog marketinga
  • Pravo intelektualnog vlasništva
  • Strategija financiranja i radionica o prodaji
  • Zeleni poslovni model