E-SAVJETOVANJE: USPOSTAVA REGIONALNIH CENTARA KOMPETENTNOSTI U STRUKOVNOM OBRAZOVANJU

E-SAVJETOVANJE: USPOSTAVA REGIONALNIH CENTARA KOMPETENTNOSTI U STRUKOVNOM OBRAZOVANJU

Ministarstvo znanosti i obrazovanja provodi javno savjetovanje o Prijedlogu ključnih elemenata Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Uspostava regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju u (pod)sektorima: strojarstvo, elektrotehnika i računalstvo, poljoprivreda i zdravstvo“.

Cilj Poziva je uspostava regionalnih centara kompetentnosti s ciljem pružanja relevantnih praktičnih vještina učenicima i odraslim polaznicima u strukovnom obrazovanju kako bi se povećale njihove mogućnosti za ulazak na tržište rada uspostavom programskih i kadrovskih uvjeta u regionalnim centrima kompetentnosti.

Specifični cilj operacije je uspostava programskih i kadrovskih uvjeta u regionalnim centrima kompetentnosti koje će unaprijediti mogućnosti za učenje temeljeno na radu učenicima i odraslim polaznicima strukovnog obrazovanja u (pod)sektorima strojarstva, elektrotehnike i računalstva, poljoprivrede te zdravstva.

Savjetovanje je otvoreno do 25. ožujka 2019. godine., a zainteresirana javnost može se aktivno uključiti u savjetovanje dostavom primjedbi i prijedloga uz pomoć elektroničke aplikacije e-Savjetovanja na sljedećoj POVEZNICI.