E-SAVJETOVANJE: ESF NATJEČAJI ZA VOLONTERSTVO I PROGRAME DRUŠTVENO KORISNOG UČENJA

E-SAVJETOVANJE: ESF NATJEČAJI ZA VOLONTERSTVO I PROGRAME DRUŠTVENO KORISNOG UČENJA

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske pokrenuo je 2 savjetovanja o nacrtu ključnih elemenata ESF Poziva na dostavu projektnih prijedloga. Navedena savjetovanja se odnose na nacrte ključnih elemenata ESF Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Podrška organizatorima volontiranja za unaprjeđenje menadžmenta volontera i provedbu volonterskih programa“, te  nacrt ključnih elemenata ESF Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Podrška razvoju partnerstava organizacija civilnog društva i visokoobrazovnih ustanova za provedbu programa društveno korisnog učenja“.

Savjetovanje o Nacrtu ključnih elemenata ESF Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Podrška organizatorima volontiranja za unaprjeđenje menadžmenta volontera i provedbu volonterskih programa“ dostupno je OVDJE.

Savjetovanje o Nacrtu ključnih elemenata ESF Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Podrška razvoju partnerstava organizacija civilnog društva i visokoobrazovnih ustanova za provedbu programa društveno korisnog učenja“ dostupno je OVDJE.