DRUGI SET RADIONICA O OBNOVLJIVIM IZVORIMA ENERGIJE

DRUGI SET RADIONICA O OBNOVLJIVIM IZVORIMA ENERGIJE

Nakon uspješno završenog prvog seta radionica na temu obnovljivih izvora energije u lipnju, Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA po projektu Green Energy organizira drugi set radionica.

Radionice s područja energije vjetra, geotermalne energije i energije biomase održat će se 01. i 02. listopada 2008. godine u zgradi Scheier u Čakovcu s početkom u 9:30 sati, a obuhvatit će sljedeće teme:

* rezultati analiza potencijala vjetra, geotermalne energije i energije biomase u Međimurskoj županiji – prijedlog mjera i financijski okviri

* prikaz oglednih projekata na području korištenja energije vjetra, biomase i geotermalne energije

* rezultati istraživanja o korištenju obnovljivih izvora energije u Međimurju.

 Radionice će i ovog puta voditi stručnjaci s Energetskog instituta Hrvoje Požar iz Zagreba. Na prijedlog sudionika s prošlih radionica, pozvani su i gosti iz resornih ministarstava i institucija vezanih uz energetiku koji će biti na raspolaganju za pitanja sudionika.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave najkasnije do 29. rujna putem prijavnog obrasca na stranici projekta www.greenenergy.redea.hr ili na broj telefona 374-090. Radionice su besplatne, a za više informacija na raspolaganju Vam stoji tim projekta Green Energy.

Veselimo se Vašem dolasku!