DAN OTVORENIH VRATA CENTRA ZNANJA MEĐIMURSKE ŽUPANIJE

DAN OTVORENIH VRATA CENTRA ZNANJA MEĐIMURSKE ŽUPANIJE

DAN OTVORENIH VRATA CENTRA ZNANJA MEĐIMURSKE ŽUPANIJE 23. svibnja 2013.

(kompleks bivše vojarne Nikola Šubić Zrinski u Čakovcu, Bana Josipa Jelačića 22)


Pozivamo Vas da posjetite Centar znanja Međimurske županije gdje se nalaze različite institucije važne za razvoj Međimurske županije – Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA, Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (TICM), Međimursko veleučilište u Čakovcu, Međimurska energetska agencija (MENEA), Turistička zajednica Međimurske županije te MIN – Međimurje, investicije, nekretnine.


Razgledajte kako se prostor bivše vojarne izmijenio od 2007. godine naovamo, doznajte što se radi i što se još planira, upitajte što Vas zanima i osjetite ozračje Centra znanja!


Obilasci su organizirani u sljedećim terminima:


ŠKOLE: 9,00, 12,00 i 14,00 sati


OSTALI: 11,00 i 13,00 sati.


Sudjelovanje možete prijaviti telefonom na broj 040/395-571 ili na adresu elektroničke pošte: maja.jakir@redea.hr najkasnije do 21. svibnja 2013.

 

Veselimo se Vašem dolasku!


Centar znanja Međimurske županije naziv je projekta revitalizacije kompleksa bivše vojarne Nikola Zrinski u Čakovcu koji je započet prijenosom vlasništva nad prostorom s MORH-a na Međimursku županiju 2007. godine. Riječ je o dugoročnom projektu kojim koordinira Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o. čiji je cilj na jednom mjestu okupiti različite institucije važne za razvoj Međimurske županije i šire regije kako bi se u konačnici osigurali preduvjeti za jačanje konkurentnosti gospodarstva. Do sada su ulaganjem Međimurske županije, Svjetske banke i sredstvima iz pretpristupnih programa EU-a u funkciju stavljena četiri objekta u kojima djeluju Međimursko veleučilište u Čakovcu s tri studijska programa i šestotinjak studenata, zatim Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA, Tehnološko-inovacijski centar Međimurje s poslovnim inkubatorom u kojem djeluje 17 mahom informatičkih tvrtki te Međimurska energetska agencija MENEA, MIN – Međimurje, investicije, nekretnine i Turistička zajednica Međimurske županije.

 

DOV2013