BIZHACK STARTUP CAFFE: ODRŽIVI RAZVOJ I SKALIRANJE POSLOVANJA

BIZHACK STARTUP CAFFE: ODRŽIVI RAZVOJ I SKALIRANJE POSLOVANJA

Ciklus online BizHack Startup Caffe događaja kojeg organizira Hrvatska gospodarska komora uz podršku Lean startup Hrvatske od rujna do studenog, nastavlja se dalje.

Tema petog i posljednjeg BizHack Startup Caffea je “Održivi razvoj i skaliranje poslovanja”, a održat će se 19. studenoga 2020. s početkom u 17h. Okupit će poduzetnike domaćine s varaždinskog područja, a lokalni partner projekta je TechPark Varaždin. Na događaju sudjeluju Jelena Kovačić, urednica i direktorica izdavačke tvrtke Evenio d.o.o., Ivica Kruhek, direktor Marker d.o.o., Goran Kanižaj, suosnivač i direktor tvrtke MOBILISIS i Ivor Bihar, COO Mediatoolkit.

Nakon kratkog upoznavanja i networkinga, na predavanju će se odgovoriti na pitanje kako postići dugoročnu financijsku održivost i rast.  Poduzetnici domaćini će podijeliti svoje iskustvo skaliranja poslovanja te koji su im resursi bili potrebni na tom putu.

Kao i na prethodnom, sudjelovanje na događaju je besplatno i otvoreno za prijave sudionika iz cijele Hrvatske. Održat će se na platformi Zoom na hrvatskom jeziku. Potrebna je prethodna prijava putem sljedeće poveznice: http://bit.ly/bizhackscprijava05. Više informacija o ciklusu online susreta dostupno je OVDJE.

Ovim putem Vas pozivamo da podijelite sljedeći događaj, Održivi razvoj i skaliranje poslovanja, sa svojom zajednicom.