BESPOVRATNI POTICAJI MINISTARSTVA GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA

BESPOVRATNI POTICAJI MINISTARSTVA GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA

Temeljem Operativnog programa poticanja malog i srednjeg poduzetništva za 2007. godinu, Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva je za projekte i sredstva poticanja poduzetništva predvidjelo gotovo 120 milijuna kuna. Dodatnih 140 milijuna kuna predviđeno je za poduzetničke zone, Hrvatsku izvoznu ofenzivu te restrukturiranje i razvoj pojedinih grana industrije.
Pozivamo sve poduzetnike da se prijave na Javne pozive MINGORP-a i iskoriste sredstva namijenjena unapređivanju poslovanja, povećavanju konkurentnosti na domaćem i inozemnom tržištu, marketinškog pozicioniranja, tehničkom usklađivanju, uvođenju i primjeni inovacija, međusobnom povezivanju kroz sustav klastera itd, a jedinice lokalne samouprave da zatraže bespovratna sredstva predviđena za poduzetničke zone.
Javni pozivi s objašnjenima te prijavna dokumentacija objavljeni su na internet stranicama Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva (www.mingopr.hr), a sve informacije dostupne su i putem besplatnog info telefona 0800 234 505.
Kako bi što više ovih sredstava bilo iskorišteno i od strane međimurskih poduzetnika i JLS-ova, pozivamo Vas da nam se javite za pomoć pri prijavi projekta i za sve dodatne informacije, na telefon 374 – 087; 374 – 090, ili osobno u R. Boškovića 2, Čakovec.