Ministarstvo turizma i sporta nagradit će najaktivnije pojedince i ustanove koji su se u 2020. godini istaknuli u promicanju tjelesne aktivnosti i bavljenja sportom u Hrvatskoj.

#BeCROactive nagrade u tri kategorije: „Obrazovanje“, „Radno mjesto“ i „Lokalni heroj“.

Tko se može prijaviti?

Za #BeCROactive nagrade mogu se prijaviti: sudionici službenih događanja Europskog tjedna sporta, organizatori vlastitih inicijativa u sklopu Europskog tjedna sporta (po uzoru na #BeActive Night, Školski dan, Workplace i sl.), pojedinci koji rade na promicanju svijesti o važnosti bavljenja tjelesnom aktivnošću u lokalnoj zajednici, prijavitelji na #BeActive Awards Europske komisije i svi oni koji su težili ostvarenju zajedničkog cilja – aktivirati građane Hrvatske.

Kako se prijaviti?

Prijave svake od tri navedene kategorije zaprimaju se elektronskim putem od 9. do 20. studenoga 2020. godine isključivo na e-mail europski-tjedan-sporta@sdus.hr .

Prijava je potpuna ukoliko najkasnije do 20. studenoga dostavite pravilno ispunjen i potpisani obrazac prijave i popratnu dokumentaciju. Svaka kategorija ima poseban prijavni obrazac, a ustanova ili pojedinac mogu se prijaviti samo u jednoj kategoriji.

Više informacija možete vidjeti OVDJE.