AKTIVNOSTI INFORMIRANJA I PROMOVIRANJA ZA SKUPINE PROIZVOĐAČA NA UNUTARNJEM TRŽIŠTU

AKTIVNOSTI INFORMIRANJA I PROMOVIRANJA ZA SKUPINE PROIZVOĐAČA NA UNUTARNJEM TRŽIŠTU

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je 4. lipnja 2020. godine Natječaj za provedbu podmjere 3.2. „Potpora za aktivnosti informiranja i promoviranja koje provode skupine proizvođača na unutarnjem tržištu“ – provedba tipa operacije 3.2.1 „Potpora za aktivnosti informiranja i promoviranja“.

Prihvatljivi korisnici u ovom tipu operacije su:

– skupine proizvođača koji sudjeluju u sustavima kvalitete

– udruge ekoloških poljoprivrednih proizvođača čiji su članovi proizvođači uključeni u ekološku proizvodnju u skladu s nacionalnim zakonodavstvom.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore iznosi 9.480.000,00 HRK, a intenzitet potpore je 70 % od ukupno prihvatljivih troškova.

Rok za podnošenje prvog dijela zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva za potporu je od 12:00 sati 06. srpnja 2020. godine do 12:00 sati 31. kolovoza 2020. godine.

Više informacija možete vidjeti OVDJE.

 

VAŽNO!

Produžen rok za podnošenje zahtjeva za potporu za tip operacije 3.2.1

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je izmjene drugog Natječaja za provedbu mjere 3.2. „Potpora za aktivnosti informiranja i promoviranja koje provode skupine proizvođača na unutarnjem tržištu“ provedba tipa operacije 3.2.1 „Potpora za aktivnosti informiranja i promoviranja“. Rok za podnošenje prvog djela zahtjeva za potporu produžuje se do 31. prosinca 2020. godine.

Detaljnije informacije možete naći OVDJE