3. POZIV INTERREG CENTRAL EUROPE

3. POZIV INTERREG CENTRAL EUROPE

Program međuregionalne suradnje INTERREG EUROPE 2014. -2020. poziva javne i privatne organizacije na dostavu prijava u okviru trećeg poziva na dostavu projektnih prijedloga.

Detaljne uvjete i rokove za 3. poziv na dostavu prijedloga možete pronaći u Priručniku za prijavu (“Application Manual”) uključenom u Paket za prijavitelje (“Application Pack”). Paket za prijavitelje predstavlja integralni dio ove objave poziva i može se preuzeti s programske mrežne stranice http://www.interregeurope.eu/projects/apply-for-funding/.

Poziv na dostavu projektnih prijedloga će biti otvoren od 1. ožujka 2017. godine, a Obrazac za prijavu kao i pripadajuće dokumente mora se dostaviti najkasnije do 30. lipnja 2017. godine prijenosom dokumenata na web stranicu programa (https://www.iolf.eu/Account/Login?ReturnUrl=%2f).
Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa, poziva vas na sudjelovanje na nacionalnom info danu koji će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 3. poziv na dostavu projektnih prijedloga.

Radionica će se održati 8. ožujka 2017. godine s početkom u 10.00h u Kongresnom centru FORUM Zagreb (Radnička cesta 50), a detaljan raspored možete pogledati: ovdje. Pojedina predavanja bit će održana na engleskom jeziku.

Svoje sudjelovanje na radionici možete prijaviti putem: https://goo.gl/iPZmfZ.