2. DAN KREATIVNIH TEHNOLOGIJA U TICM-U

2. DAN KREATIVNIH TEHNOLOGIJA U TICM-U

Ideje kroz kreativni proces ostaju trajno zabilježene kao vrijednost i dokaz čovjekove sposobnosti stvaranja. Težnja za boljim, funkcionalnijim i vizualno privlačnijim prikazima ideja postoji u svakom segmentu stvaralaštva i ona je glavni pokretač razvoja novih i atraktivnijih kreativnih sadržaja. Iako tehnologija sama po sebi ne jamči kreativnost, kreativni proces uvelike ovisi o dobrom poznavanju tehnologija.


U svrhu poticanja kreativnosti kao pokretačke sile razvoja, Tehnološko-inovacijski centar Međimurje na jednom će mjestu okupiti neke od najboljih stvaratelja kreativnog sadržaja u Hrvatskoj te vas stoga pozivamo na


2. DAN KREATIVNIH TEHNOLOGIJA
koji će se održati 15. svibnja 2013.

u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje

Bana Josipa Jelačića 22B, Čakovec


Događaj će se sastojati od niza izrazito atraktivnih multimedijalnih prezentacija na kojima će biti predstavljene tehnologije korištene za izradu kreativnih sadržaja i na kojima će stručnjaci iz pojedinih područja kreativnog stvaralaštva podijeliti svoja znanja i iskustva kroz primjere iz prakse.


Predavanja ne bi smjeli propustiti kreativci, posebice oni koji djeluju u području grafičkog dizajna, web dizajna, fotografije, filma i video produkcije, 3D dizajna, razvoja aplikacija za pametne uređaje ili interaktivnih aplikacija. Predavanja će biti zanimljiva i znatiželjnicima koji žele zaviriti iza kulisa suvremenog stvaralaštva i upoznati se s kreativnim procesom u kojem su moderne tehnologije jedan od osnovnih alata.
Detalji program događanja možete pronaći na internetskim stranicama: www.dkt.ticm.hr.

Za sudjelovanje na radionicama i predavanjima, molimo da se prijavite putem internetske stranice događanja www.dkt.ticm.hr najkasnije do 13. svibnja 2013. godine.


Sva predavanja i radionice su besplatne.