RADIONICA ZA MANAGERE

U okviru projekta DEPACT (http://depact.rra-mura.com), kojeg provode partnerske institucije Regionalna razvojna agencija Mura i Gospodarska komora Slovenije, Komora Pomurje, te REDEA Regionalna razvojna agencija Međimurje i Hrvatski zavod za zapošljavanje, Podružnica Čakovec, pripremamo radionice za managere u pomurskim i međimurskim poduzećima. Svrha radionica je ne samo ponuditi znanje i iskustvo u ključnim elementima vođenja, nego i promovirati upoznavanje i suradnju poduzetnika u pograničnom prostoru.
 
Radionice «5 ključeva odličnog vođenja» koje će izvoditi mag. Sara Brezigar i mag. Robert Rolih iz Akademije Panta Rei, održavat će se u utorak 29. svibnja, ponedjeljak 4. lipnja i u utorak 12. lipnja 2007. od 12 do 17.30h. radionice se tematski nadovezuju. Prva i druga radionica održavati će se u Pomurskom akademskom centru (PAC),Lendavska 5a u Murskoj Soboti (četvrti kat poslovne zgrade iza “Zavarovalnice Triglav”). Treća radionica će se održati u Jakijevi dvorani u Zavarovalnici Triglav, Murska Sobota Lendavska 5.
 
Na seminaru ćete dobiti izuzetno vrijedno znanje o ključnim elementima uspješnog vođenja pa sve zainteresirane za uspjeh svojeg poduzeća pozivamo da se prijave. Radionice su za sudionike BESPLATNE.  Broj sudionika je ograničen, pa molimo da prijave pošaljete najkasnije do 25.5.2007.
 
Detaljnije informacije možete dobiti u
 
Regionalnoj razvojnoj agenciji Međimurje, REDEA, R. Boškovića 2, Čakovec
tel: 040/374-090, osoba za kontakt je Sandra Polanec Marinović (sandra@redea.hr)