Kako pronaći projektnog partnera

S obzirom da je za prijavu projekta na B Light Grant Shemu osnovni uvjet partnerski projekt između hrvatske i mađarske tvrtke, partnera najlakše možete pronaći pomoću web platforme B Light projekta.

Web platforma služi za pronalazak partnera te za prijavu projektnih prijedloga, kako u prvom, tako i u drugom selekcijskom koraku.

Na platformi se nalazi baza tvrtki koje nude ili traže suradnju za prijavu na B Light Grant Shemu, uz osnovne informacije o samim tvrtkama (poslovanje, sektor, misija i sl.) – „Organisation Information“ te kompetencijama koje ona nudi ili traži, kako bi našla partnera za zajednički projekt (Cooperation Profiles). Profile tvrtki u bazi možete pretraživati i po kriterijima djelatnosti, županiji, veličini i sl.

Da biste obavili profil svoje tvrtke i tako bili kontaktirani od potencijalnih partnera, potrebno je registrirati se na web platformi („Register“).

Projektni korisnici (HAMAG-BICRO i županijske razvojne agencije) će organizirati i tzv. gospodarske susrete, gdje će se na jednom mjestu susresti tvrtke koje traže partnere iz Hrvatske i Mađarske te imati priliku razgovarati o potencijalnoj suradnji.

Datum i lokacija ovih susreta bit će objavljena na našim stranicama te na web platformi B Light, u sekciji „Calendar“.

Sugeriramo da se prije registracije na web platformu, javite na:

Kristina Pevec
kristina.pevec@redea.hr
+385 40 600 074

Karolina Kokot
karolina.kokot@redea.hr
+385 40 395 561