PRIPREMA IRI INFRASTRUKTURNIH PROJEKATA

Ministarstvo znanosti i obrazovanja je 23. studenoga 2018. godine objavilo ograničeni poziv na dostavu projektnih prijedloga “Priprema IRI infrastrukturnih projekata“. Poziv je namijenjen znanstvenoistraživačkim institucijama.

Svrha Poziva je razvoj projektne dokumentacije potrebne za provedbu infrastrukturnih projekata u sektoru istraživanja, razvoja i inovacija (uključujući i provedbu organizacijske reforme) u okviru ESI fondova, kako bi se pospješio i ubrzao proces transformacije hrvatskih znanstvenih organizacija u međunarodno konkurentne znanstvene institucije koje stvaraju novu znanstvenu, društvenu i ekonomsku vrijednost.

U okviru ovog Poziva potpora će se dodijeliti projektima koje je Ministarstvo znanosti i obrazovanja (MZO) unaprijed odabralo putem Javnog poziva za iskaz interesa za sudjelovanje u pred-odabiru za ispunjavanje kriterija za prijavu na Ograničeni poziv na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava „Priprema IRI infrastrukturnih projekata“ odnosno koji su uvršteni na Listu unaprijed određenih prijavitelja i projekata.

Ukupan iznos bespovratnih sredstava je 45.600.000,00 kn. Najviši iznos koji se može dodijeliti je 9.120.000,00 kn.

Početak prijave na natječaj moguć je od 24. studenog 2018. godine, a krajnji rok je 13. siječanj 2019. godine.

Više informacija o Pozivu i natječajnu dokumentaciju možete preuzeti OVDJE.