PRIJAVITE SE NA TEMATSKO NATJECANJE DRUŠTVENE INOVACIJE

PRIJAVITE SE NA TEMATSKO NATJECANJE DRUŠTVENE INOVACIJE

Natječaj Društvene inovacije je jedinstvena prilika za sve institucije koje imaju ideju da je pretvore u društveno inovativne proizvode ili usluge u suradnji s drugim institucijama, a uz pomoć najviše razine OECD-a. Natječaj Društvene inovacije organizira OECD u partnerstvu s Ministarstvom gospodarstva (organizator natječaja).

Kao voditelji projekta mogu se prijaviti niže navedene kategorije organizacija registrirane u Republici Hrvatskoj prema važećim zakonskim propisima:

1. Državne institucije (kao što su škole, bolnice ili ostale institucije središnje i lokalne države)

2. Znanstveno-istraživačke institucije/istraživački timovi/pojedinačni istraživači
3. Poduzeća (mala, srednja, velika poduzeća)
4. Organizacije civilnog društva (uključujući sve tipove kao što su udruženja, fondacije, neprofitne organizacije, zadruge)

Na projektu se kao projektni partneri mogu uključiti svi osnovani u Hrvatskoj ili su rezidenti u Hrvatskoj (pojedinci, organizacije, skupine). Dodatno će se bodovati kvaliteta i raznolikost partnerstva.

Preliminarne prijave šalju se do 15. rujna 2015. godine. Za daljnje unaprjeđenje projektnog prijedloga ili pronalaženje pravog projektnog partnera  možete zatražiti podršku OECD-a.

Konačni rok za prijavu konačnih prijava je 30. studenog 2015. godine.

Sudionici u natjecanju dobit će savjete i tehničku pomoć od OECD-a u razvoju i kasnijoj realizaciji društveno inovativne ideje. Pobjednici natječaja dobit će podršku i u pokretanju projekta na tržištu društvenih inovacija u Hrvatskoj.

Pobjednici će dobiti nagrade u protuvrijednosti:

Prva nagrada:    5.000 eura
Druga nagrada: 2.500 eura
Treća nagrada:  1.500 eura.

Sve potrebne informacije kao što su prijavni obrazac, vodič za prijavu itd., nalaze se OVDJE.

 

Izvor: http://www.minpo.hr/