PREDAVANJE: VELIMIR SRIĆA “ZADOVOLJSTVO KLIJENATA”

PREDAVANJE: VELIMIR SRIĆA “ZADOVOLJSTVO KLIJENATA”

Na dan obilježavanja 10 godina djelovanja REDEA-e organiziramo inspirativno predavanje prof. dr. Velimira Sriće, sveučilišnog profesora i stručnjaka iznimnih referenci, na temu:

ZADOVOLJSTVO KLIJENATA – kako ih osvojiti i zadržati

9. 12. 2014. (utorak), od 12.30 do 15.30
Multimedijalna dvorana Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje d.o.o.  (Bana J. Jelačića 22B, Čakovec)

 

Šest puta je skuplje privući novog klijenta, nego prodati proizvod ili uslugu postojećem klijentu. Stoga ne čudi što je upravljanje zadovoljstvom klijenata u središtu pozornosti uspješnih poduzeća, a briga o klijentu zauzima ključno mjesto među njihovim organizacijskim vrijednostima. Osvojiti i zadržati klijenta u današnje je vrijeme veliki izazov pa su svaka ideja i saznanje o uspješnoj praksi dobro došli.

Pozivamo poduzetnike i sve druge zainteresirane za ovu aktualnu temu da posjete predavanje kako bi dobili odgovore na sljedeća pitanja:
–    Kakav je današnji klijent;
–    Što je kapital klijenta i kako ga mjeriti i povećati;
–    Klasična vs. win-win prodaja;
–    Što je marketing s integritetom i kako ga postići;
–    Kako uspješno upravljati odnosima s klijentima (CRM i CEM);
–    Kako postići lojalnost klijenta i kako ga mjeriti;
–    Što je post-kupovna disonanca i kako je smanjiti;
–    CRM i elektroničko poslovanje;
–    Zlatna pravila upravljanja zadovoljstvom klijenata i kako ih ugraditi u poslovnu kulturu poduzeća.

 
Predavanje je za sudionike besplatno. Svim sudionicima predavanja bit će izdana potvrda o potpori male vrijednosti (de minimis potpora). PRIJAVE SU ZAVRŠENE.

Inventivni 100 lekcija

O predavaču: Velimir Srića rođen je u Zagrebu gdje je završio Klasičnu gimnaziju, Ekonomski fakultet i magisterij na Elektrotehničkom fakultetu. Kao Fulbrightov stipendist stekao je MBA jedne od najboljih svjetskih menadžerskih škola – Columbia University, New York i doktorirao iz menadžerske informatike. Dobitnik je Gerald Ford stipendije i Eisenhower Fellowship, nagrada Zlatno pero društva novinara Hrvatske i Josip Juraj Strossmayer za znanost. Bio je dugogodišnji kolumnist Danasa, Bytea, Buga, Poslovnog savjetnika, Poslovnog dnevnika, Obzora (Večernji list) i Lidera. Redoviti je profesor Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i gostujući profesor na University of California (Los Angeles). Konzultant je iz menadžmenta i informatike u niz hrvatskih i međunarodnih tvrtki (Coca Cola, Ericsson Nikola Tesla, Riviera holding, LURA, INA, Agrokor, SRC.SI, NLB, Krka, Gorenje, PBZ itd.). Ekspert je Svjetske banke za Change Management.

 

Predavanje je sufinancirano iz programa Poduzetničkog impulsa Ministarstva poduzetništva i obrta.