POZIV NA JAVNO PREDSTAVLJANJE PODUZETNIČKOG IMPULSA 2015.

POZIV NA JAVNO PREDSTAVLJANJE PODUZETNIČKOG IMPULSA 2015.

Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA zajedno s Međimurskom županijom te Ministarstvom poduzetništva i obrta organizira javno predstavljanje PODUZETNIČKOG IMPULSA 2015. za Međimursku županiju.

 

Vrijeme održavanja:
petak, 6. ožujka 2015.
od 10:30 do 12:30 sati

Mjesto održavanja:
Zgrada Scheier, Matice hrvatske 1, Čakovec

 

Poduzetnički impuls predstavit će voditeljica odjela za poduzetničku infrastrukturu u Ministarstvu poduzetništva i obrta Vlatka Mlakar, a prisutnima će se obratiti ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras i župan Međimurske županije Matija Posavec.

 

Prvi ciklus javnih poziva za dodjelu bespovratnih sredstava iz Programa poticanja poduzetništva i obrtništva za 2015. godinu – Poduzetnički impuls (prihvaćen na sjednici Vlade 19. veljače 2015.), očekuje se do kraja ožujka. Poduzetnički impuls za ovu godinu ima tri osnovna programa. Prvi je program za mikro i malo poduzetništvo i obrt za koji je predviđeno gotovo 119 milijuna kuna. Drugo programsko područje temelji se na Operativnom programu konkurentnost i kohezija 2014.-2020. Riječ je o sredstvima iz fondova EU ukupne vrijednosti 3,89 milijardi kuna. Na kraju, kroz program “Lakši pristup financiranju” Ministarstvo poduzetništva i obrta planira uložiti gotovo 370 milijuna kuna.

 

Detaljnije informacije o Poduzetničkom impulsu 2015. možete pronaći ovdje.

 

Prijaviti se možete do utorka, 3. ožujka 2015. do 12 sati putem ove poveznice ili porukom na adresu elektroničke pošte redea@redea.hr.

 

NAPOMENA: Zbog ograničenog broja sudionika, iz svakog poduzeća može se prijaviti jedna osoba!

 

banner impuls