OBJAVLJEN NATJEČAJ ZA RAD U EUROPSKOM INSTITUTU ZA INOVACIJE I TEHNOLOGIJU SA SJEDIŠTEM U BUDIMPEŠTI

OBJAVLJEN NATJEČAJ ZA RAD U EUROPSKOM INSTITUTU ZA INOVACIJE I TEHNOLOGIJU SA SJEDIŠTEM U BUDIMPEŠTI

EIT LOGO

EIT LOGOEuropski institut za inovacije i tehnologiju (EIT) osnovan je 2008. godine kako bi povećao europski održivi rast i konkurentnost te osnažio inovacijske kapacitete država članica Europske unije. EIT pruža jedinstvenu razinu suradnje između inovacija i centara izvrsnosti s ciljem jačanja inovacijskog procesa: od ideje do proizvoda, od laboratorija do tržišta, od studenta do poduzetnika. EIT je prva EU inicijativa koja u potpunosti integrira sve tri strane trokuta znanja (visoko obrazovanje, istraživanje i poduzetništvo) kroz takozvane zajednice znanja i inovacija (engl. Knowledge and Innovation Communities (KICs)).
 
Institut razvija magistarske i doktorske programe sa zajednicama znanja i inovacija te njihovim partnerima. Cilj mu je stvoriti vlastitu oznaku izvrsnosti među europskim ustanovama za visoko obrazovanje koja će obilježiti EIT-ove kolegije kao vrhunske zbog njihove kakvoće i inovativnih rezultata.
 
EIT je objavio natječaj za zapošljavanje vježbenika u trajanju od 3-5 mjeseci nudeći izvrsnu priliku za upoznavanje institucija Europske unije i stjecanje praktičnog iskustva.
 
Oglašena radna mjesta:

    Vježbenik – Odjel za usluge i financije
    Vježbenik – Odjel za politike i komunikaciju
    Vježbenik – Odjel za upravljanje upravom i partnerstvom

Tekst  natječaja na engleskom jeziku možete pronaći na  sljedećoj poveznici: http://eit.europa.eu/collaborate/careers
 
Rok za prijavu: 20.2.2015.  do 12 sati