IZBOR ZA NAJUSPJEŠNIJI LOKALNI EU PROJEKT U RH 2012.-2014.

IZBOR ZA NAJUSPJEŠNIJI LOKALNI EU PROJEKT U RH 2012.-2014.

klikni glasuj3

klikni glasuj3

Po uzoru na prošlogodišnji izbor za najuspješniji lokalni EU projekt u RH, koji je pobudio veliki interes javnosti, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU i ove godine pokreće Izbor za najuspješniji lokalni EU projekt u RH u razdoblju 2012.-2014. u cilju daljnje prezentacije uspješnih projekata financiranih EU sredstvima.

Primjerima ovih uspješnih projekata žele istaknuti doprinos i značaj koji imaju na poboljšanje životnih uvjeta lokalne zajednice, krajnjih korisnika te hrvatskih građana u cjelini odnosno gospodarskog razvoja Republike Hrvatske.

Projekti su nominirani od strane regionalnih razvojnih agencija (regionalnih koordinatora), a pokrivaju brojna područja: poduzetništvo i razvoj poslovne infrastrukture, istraživanje i inovacije,  zaštitu okoliša, socijalnu uključenost i zapošljavanje te poljoprivredu i zastupljeni su na području cijele Hrvatske, od istočne Slavonije i Zagreba, do Istre i Dalmacije. O tome kakva je korist ostvarena od samog projekta za razvoj određenog područja, možete pročitati klikom na naslovnicu pojedinog projekta.

 

Glasati možete na ovoj poveznici.

Pomozite u promoviranju uspješnih lokalnih EU projekata i usput se informirajte o tome što je sve moguće financirati sredstvima Europske unije. Možda vam ovi uspješni primjeri pomognu da i sami dobijete ideju za projekt i da je prijavite za sredstva iz europskih fondova. 

 

REDEA je kao svojeg kandidata nominirala projekt EKO MUZEJ MURA.